Menukaart

Voorgerechten

Bressaola
€ 7,95

Flinterdun luchtgedroogd rundvlees met truffelmayonaise en krokante pastinaakchips

Wildpaté
€ 7,95

Met cranberry’s en crustini

Gerookte zalm canneloni
€ 7,95

Met Hollandse garnalen en dillesaus

Gegrilde Halloumi
€ 6,95

Met pitabrood en humus

Geroosterde pompoensoep
€ 5,95

Met een garnituur van paddenstoelenravioli

Hoofdgerechten

Tournedos
€ 22,50

Met een saus van gerookte knoflook en pepers

Zalmfilet uit de oven
€ 17,95

Met remouladesaus en zalm/dille-aardappelkoekje

Gebraden parelhoen
€ 19,95

Op een bedje van zuurkool met appelcalvadossaus

Reespies
€ 21,50

Met een stamppot van knolselderij en port-cranberrysaus

Ravioli
€ 15,95

Met gegrilde pompoen, kastanjes en gorgonzola

Nagerechten

Wentelteefjes
€ 5,95

Van suikerbrood, stoofpeer en kaneelijs

Banoffimess
€ 5,95

Een mengsel van merengues, banaan, slagroom en toffeesaus

Sinaasappel crème brulée
€ 5,95

Met een glaasje Achterhoekse sinaasappel-limoncello

Kaasplateau
€ 6,95

Diverse lokale kaassoorten met vijgenjam en crackers

Koffie compleet
€ 5,95

Koffie of thee met diverse lekkernijen

Menu