Over ons

Ons team

Laten we ons even voorstellen:

Rob Leemrijse – Chef-kok en exploitant van restaurant de Voortwisch.
Op 1 maart 2021 zou ik het restaurant van de Rechte Bal B.V. gaan exploiteren. Door de landelijke lockdown werdt dit later. Ik heb ruim 40 jaar ervaring in de horeca, de laatste 11 jaar heb ik bij een specialiteiten restaurant in Haarlem gewerkt. Maar mijn wortels liggen in Winterswijk. Mijn vader en grootouders zijn geboren en getogen Winterswijkers. Komt u uit Winterswijk dan zegt de naam Leemrijse u vast wel iets, al ruim 90 jaar is de kapsalon een begrip in Winterswijk, de laatste 30 jaar wordt deze gerund door mijn nicht Anita. De vakanties heb ik veel doorgebracht bij onze familie, daar heb ik de leukste jeugdherinneringen aan.

Dit avontuur ga ik niet alleen aan, ik doe dit samen met mijn vrouw en 2 kinderen, waarvan de jongste in mijn voetsporen wil treden. Aan opvolging wordt dus gewerkt.

Voor de leden van golfclub Winterswijk zal het bekende team van restaurant de Voortwisch u dagelijks blijven begroeten met hun gastvrijheid. Wij zijn ook erg blij dat Jacqueline en Marga hebben aangegeven graag dit avontuur met ons aan te gaan. Dit geldt ook voor onze parttimer Tygo.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons restaurant

Ons eten

Biologisch, seizoensgebonden, dagvers, lokaal en zelfgemaakt zijn de sleutelwoorden van onze keukenbrigade. Van deze producten maken zij de heerlijkste gerechten. Onze gerechten worden zorgvuldig samengesteld en allemaal geserveerd met bijpassend garnituur. Onze vriendelijke en vakkundige bediening zorgt ervoor dat u een heerlijke verblijf heeft.

De lunch– en menukaart worden regelmatig op het seizoen aangepast en ook de wijnkaart biedt een breed scala aan diverse mooie en betaalbare wijnen.