Hieronder vindt u de wijnkaart bijpassend bij ons aangepaste menu
Bij de Gerookte zalmtartaar:
MG Aura Chardonnay Reserva (Chili)Fraaie Chardonnau met houtrijping. Botertje, toast, vanille en geel fruit
Bij de Carpaccio van nagelhout
Villa Blanche Pinot Noir (Zuid Frankrijk).Elegante, kruidige fruitige wijn met fijne aroma's van kersen en bessen.
Bij de Tournedos rossini:
La Meridiana Barbera di Asti (Italië).Heerlijk fruitige neus, aroma's van rijpe kersen en bramen. Zachte, lange afdronk.
Bij de Canard d'orange:
El Meson Rioja Crianza (Spanje).Volle stevige Spaanse wijn met vanilletonen door 12 maanden rijping op eiken vaten.
Bij de Gegrilde tonijnsteak met gamba's:
Zöhrer Sand 1 Grüner Veltliner (Oostenrijk).Mooie witte wijn met karakter. Fris en aromatisch.
Bij het Red Velvet kerstdessert:
Dom Brial Rivesaltes Grenat (Zuid Frankrijk).Rode, zoete dessertwijn. Aroma's en tonen van cassis, koffie cacao.